In de vortex

Wie in de ban is van de wet van aantrekkingskracht of simpelweg LOA (Law of attraction) heeft ongetwijfeld al gehoord van Abraham en heeft waarschijnlijk ontelbare youtube filmpjes gezien waarin Ester Hicks deze entiteit channelt.

Abraham praat veel over “in de vortex” zijn en zegt hierover : wanneer je op iets hoopt klop je op de deur van de vortex, wanneer je het verwacht en je gelooft erin, ben je IN de vortex. Maar wat is de vortex nu eigenlijk ?

 

Abraham vertelt ons het ware geheim achter de wet van aantrekkingskracht. We zijn in werkelijkheid complexe multi dimensionele wezens en er is veel communicatie tussen ons fysieke wezen en ons innerlijk wezen. Dit concept dienen we te vatten om de vortex te begrijpen.

ar1-203x300

Het heet “vortex” omdat het wervelende energie is in beweging. In de vortex trek je alles wat je wil naar je toe, het is een sterke magnetische kracht. (Remember Lo Phi/torus : Love is Φ – Power of the heart

De Vortex is de connectie of overeenstemming van jouw fysieke met jouw non fysieke zelf. Ons innerlijk wezen is altijd getuned op de frequentie van wat we in wezen (van nature uit) zijn. Ons fysieke zelf echter, scheidt zich regelmatig af van dit bewustzijn, door te luisteren naar ons ego. Als we beide zelven echter terug in lijn brengen, spreken we van “in de vortex” zijn !

We hebben een ingebouwd gps systeem dat ons zegt wanneer we in de vortex zijn of in overeenstemming zijn met ons innerlijk wezen en wanneer niet. Dit gps systeem zijn onze emoties ! Simpel gezegd : wanneer we blij, vrolijk, liefdevol zijn, vertoeven we in de vortex, wanneer we zware, negatieve emoties voelen zijn we eruit gekickt ! Maar we hebben gelukkig de macht om dit te veranderen !

Het is een proces dat voortdurend in beweging is : dan ben je er in, dan ben je er weer uit, in/uit, in/uit ! Dit proces is heel natuurlijk en helpt je steeds jezelf te hercalibreren of in te stellen op de dingen die je echt naar je toe wil trekken.

 

Om in de vortex te raken dienen we onze emoties of vibraties te veranderen. Je moet shiften van een lage naar een hoge frequentie. Alleen wanneer je een optimistische, positieve relatie hebt met jezelf, kan je dingen met de gelijkstemmende vibratie naar je toetrekken !

Wat zijn manieren om in de vortex te raken : Je kan het positief focus wiel gebruiken, je kan een dankbaarheidsjournaal invullen, je kan mediteren, denken aan jouw happy place, je kan hartcoherentie oefeningen doen, je kan een wandeling in de natuur doen, je favoriete bezigheid doen (waarin je het tijdsgevoel verliest), je kan een inspirerend verhaal lezen of boek, je kan dansen, zingen of de liefde bedrijven !

Alles wat je goed doet voelen, kan je meteen terug in de vortex brengen. Hoe bewuster je met jouw emoties omgaat, des te makkelijker het wordt om in de vortex te blijven. Je zal merken dat je zelf jouw favoriete tools zal vinden om in een hoge vibratie te blijven !

Vergelijk het met een spel touwtje trekken. Aan de éne kant heb je duizenden mensen die wat jij wil van jou wegtrekken, aan de andere kant heb je duizenden mensen die het naar jou toetrekken. Wanneer je de positieve emoties voelt, worden de dingen naar jou toegetrokken, wanneer je de negatieve emoties ervaart, gaan ze verder weg van jou. Wanneer je er geen betekenis aan geeft, staan de mannen stil.

f934c36bc0f2fdde55c799f01f1925a8

 

Belangrijk is dat je genoeg “momentum” bouwt. Vergelijk het met vanuit stilstand vertrekken, het duurt een tijdje voor je een bepaald ritme hebt gevonden en gelijkmatig in beweging bent. Onze gedachten en emoties zetten ook een wiel in beweging, dat wiel kan twee richtingen uit : naar het positieve of naar het negatieve. Meestal komen gedachten nooit alleen, er is één en nog één en nog één. De meeste van deze gedachten zijn er onbewust. Wat als we er bewust aandacht aan zouden schenken ? Volgens Abraham kan je vanaf 17 seconden positieve focus, gedachten en emoties genoeg momentum opbouwen om in de vortex te raken !

En onthoud : hoe sterker de emotie, hoe sterker de aantrekkingskracht.  Voel je passie voor wat je wil of voel je onzekerheid ? Daar zit het grote verschil.

Dus welke mannen ga je krachtvoer toedienen om alles naar jou toe te trekken ?

Phuro! Be inspired!

 

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: