Het derde oog

De pijnappelklier is een kegelvorm orgaan in het midden van ons brein. Het komt overeen met één van de belangrijkste energiecentra van ons lichaam, namelijk het Ajna chakra of derde oog. Het heeft onder andere met spiritualiteit, intuïtie en verbeelding te maken.

Als je derde oog geopend is “zie” je op een andere manier. Dit chakra center geeft jou de manier om de dingen in zijn geheel, in eenheid te zien. Het geeft jou toegang tot de hogere dimensies, hogere staten van bewustzijn. Je voelt geen verschil meer tussen jou en de ander, tussen diegene die observeert en geobserveerd wordt, het individu is het collectieve bewustzijn, schepper en schepping zelf. Wanneer je je enkel met jou lichaam identificeert (ik ben mijn lichaam) ga je jezelf automatisch apart zien van de rest, wanneer je je identificeert met de geest op het subtiele niveau, ga je zien, voelen en weten dat alles met elkaar is verbonden, één is en dat jijzelf alles en iedereen bent.

Je begint meer een wakker en bewust persoon te worden. Je denkt niet meer zoals vroeger, je besluit oude geloofssystemen te verwijderen en je start jezelf te herprogrammeren. In het begin voel je je meer verwijderd van de maatschappij en anderen dan ooit tevoren, maar je bent meer gefocust om jouw eigen antwoorden te vinden dan iets zomaar als waar te beschouwen. Een innerlijk proces van transformatie is gestart en reorganisatie is begonnen. Je delete alles wat je niet meer bent en herprogrammeert je voor een volledig nieuwe realiteit.

Je bent gefocust op jouw doel, jouw levensmisie wordt duidelijk, jouw reden van bestaan, wat jou voldoening geeft. Hogere waarheden komen tot jou in een hoog tempo, je vraagt je af hoe je dit duidelijk kan overbrengen, het lijkt alsof de boodschap tot jou komt in een zip bestand dat je later nog moet uitpakken !

Telepathie wordt normaal en gewoon, je kan hoog voelend worden, helderziend, je kan je ergens mentaal verplaatsen en op ontdekking gaan ! (remote viewing, remote feeling)

Intuïtie is meer dan een buikgevoel geworden of een hunch, maar wordt een precies instrument waarop je volledig vertrouwt. Je merkt synchroniciteiten op. Je leest en herkent de signalen die het universum jou stuurt.

Je begint door de leugens van het systeem te zien, en ziet de manier waarop de maatschappij ons programmeert. Je verliest jouw interesse in de media en in het systeem dat ons opgedrongen is  !

5562d-maxresdefault

We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn !

De vernieuwing van de geest, is herboren worden  Een kind is altijd in een staat van verwondering, onschuld, van pure liefde. Nog niet besmeurd door de vele wereldse geloofssystemen, nog volledig vrij van mentale slavernij. Puur van hart, genietend van alle ervaringen in het nu !

Zet jouw innerlijke oog op scherp en wakker het vuur aan in jouw hart.

I’m not who you think you are. Een passende afsluiter voor deze blog ! 12 jaar stilte,.. en daar is mijn favoriete band terug, met een nummer en clip boordevol metaforen en verborgen boodschappen ! Ik koester Tim Vanhamel al langer voor zijn genialiteit…

Phuro! Be inspired! Without the drugs & drill!

 

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: