Phuro! Life coaching

“Een schip zonder roer mag dan doelloos ronddobberen tussen gevaarlijke klippen, het hoeft nog niet te zinken.”

Khalil Gibran

Het leven is als een avontuur op zee, bij momenten heb je het gevoel dat je maar wat doelloos in het rond dobbert met je schip. Soms lijk je tegen de stroom in te varen en zit het je niet mee, je raakt amper vooruit. Soms krijg je te maken met storingen en kan er kortsluiting ontstaan aan boord zodat het schip tijdelijk onbestuurbaar wordt. Andere keren dreig je aan wal te raken.

Het is de taak van PHURO jou te helpen herinneren tijdens jouw weg dat JIJ de kapitein bent van jouw schip, de man of vrouw aan het roer.

Een coach leert jou terug te focussen op jezelf en het vinden van jouw ware kracht, een coach kan vaak een licht in de branding zijn, een steun als het even wat moeilijker gaat. We kunnen een ander licht werpen op de situatie of jou waarschuwen om bij te sturen als er gevaar dreigt. Een coach kan zelf tegen een stootje en leert jou om veerkrachtig te zijn ! Niets kan jou uit jouw lood slaan in dit leven ! Wakker het licht terug aan in jezelf !

“Het probleem is niet het probleem, het probleem is jouw houding over het probleem.”

Kapitein Jack Sparrow

Wat er ook met jou of rondom jou lijkt te gebeuren, de ware oorzaak van alles zit van binnen, IN jezelf. Je neemt de dingen waar, of kijkt naar de wereld rondom jou met een bepaalde perceptie, een bepaald geloof over hoe alles moet zijn.

Heb je al die tijd het stuur overgelaten aan iemand anders die jouw schip programmeerde voor een totaal andere koers dan diegene die voor jou bestemd is ?

Ouders, leerkrachten, vrienden en vijanden kunnen jouw koers aangestuurd hebben of jou aangespoord hebben jouw koers te veranderen. Het heeft ervoor gezorgd dat je tegen de natuurlijke stroming bent ingegaan, wat jou veel moeite en energie heeft gekost. Je hebt jou laten beïnvloeden van buitenaf. Door al deze lagen gekleurd glas werd jouw eigen vizier vuil en vertroebeld. Je nam aan dat wat anderen over jou vertelden waar is.

Heb je al die tijd jouw schip doorheen een dikke mistsluier geloodst waardoor jouw zicht beperkt was en je niet juist wist waar je heen ging ?

Al jouw gedachten en geloofssystemen creëren een rookgordijn rondom jou. Beperkende gedachten kunnen ervoor zorgen dat je veilig in de haven blijft. Wat je gelooft over jezelf kan jou tegenhouden om jouw eigen koers te varen. Door alle leugens en illusies waarin je gelooft, merk je het licht niet meer op in jezelf.

567603

Hebben de vele woelige waters jouw schip stuurloos gemaakt ? Dobbert het ergens gehavend rond ? Getekend door de strijd ?

Emoties zijn energie in beweging en kan je omschrijven als de gps van de ziel. Jouw gevoelens vertellen jou wanneer je van jouw koers bent afgeweken. Misschien negeer je al langer de signalen van jouw lichaam en hebben de zenuwinzinking, de burn-out of de depressie inmiddels al aan de deur geklopt. Jouw geest of lichaam wordt even op non actief gezet !

Heb je het schip overladen met nutteloze ballast waardoor het amper vooruitkomt ?

Getekend door de strijd, gehavend en zwaar geladen probeer je de reis voort te zetten. Het ruim zit vol met nutteloze dingen, angsten en spijt uit het verleden, stress of zorgen over de toekomst,…Je komt geen meter meer verder. Je moet terug naar de haven om spullen uit te laden, dingen achter je te laten en voorgoed los te laten.

Phuro helpt jou de stille waters te herkennen waardoor je gemakkelijk heen kan varen, zonder weerstand.

Jouw lichaam weet zich perfect te ontspannen, jouw geest zit in de weg ! Jouw mentale praatjes, jouw voortdurende zelf conversaties blokkeren de deur naar binnen. Door hen hoor je jouw echte stem niet meer en ben je de stilte compleet vergeten.

alone-girl

Phuro reikt jou een nieuwe lens aan waardoor je een klare kijk krijgt op waar je bent en heen gaat.

Wanneer je een patroon hebt herkend, een knoop hebt ontward, een emotie hebt losgelaten, maak je weer ruimte vrij en krijg je terug een heldere lens om door te kijken. Laag per laag kan je de twijfels aan jezelf wegwerken en erachter komen wie je echt bent wat je nu werkelijk wil.

Phuro klimt met jou het arendsnest in, waar je een compleet overzicht hebt over wat er met jou en rond jou gebeurt. Alles zo vredig en kalm hierboven… Je denkt waarom ben ik hier voorheen nog niet geweest, van hieruit lijk ik wel alles te weten !

Je kan pas tot hoog in het arendsnest klimmen als je alle oogkleppen hebt afgezet en je alle ballast onderweg hebt achtergelaten. Vanuit het arendsnest heb je een full view van 360°, je krijgt toegang tot een oneindig spectrum aan mogelijkheden. Terwijl je naar de sterren reikt, krijg je steun uit hogere regionen. Je voelt de natuurlijke flow en je krijgt terug de wind in de zeilen.

Maak schoon schip en wees een baken van licht !

Phuro! Be inspired!

 

Phuro is geinspireerd en toegewijd om :

 • Jou jouw eigen kracht en waarde te laten (her)ontdekken
 • Jou te helpen je leven terug in balans te brengen na een tegenslag, verlies of ingrijpende gebeurtenis
 • Jou te helpen negatieve en destructieve gedachten en emoties (wat je niet wil) los te laten zodat er meer ruimte vrij komt voor de hogere gevoelens (wat je wel wil)
 • Jou te helpen om banden (koorden) met personen en gebeurtenissen uit het verleden los te laten
 • Jou te leren hoe je met jouw eigen energie en de universele energie kunt werken, deze oefeningen werken drieledig door : fysiek, causaal en etherisch. Goed voor lichaam, geest en ziel dus !
 • Jou te leren hoe je spiritualiteit kunt integreren thuis, op het werk en in je sociale contacten.
 • Jou te leren hoe succes te boeken (doelen stellen, betere resultaten behalen), trouw te blijven aan jezelf en een voorbeeld te zijn voor anderen.

 

Wat biedt Phuro ?

 • Eenvoudige methodes en technieken om onze ballast los te laten. Deze hulpmiddelen kunnen heel vlug resultaat geven waardoor je geneigd bent er een dagelijkse gewoonte van te maken
 • Hou de balans ! Meditatie en relaxatie oefeningen om onze geest tot rust te brengen, het lichaam te ontspannen, contact te maken met ons hart centrum, technieken die je leren hoe om te gaan met energie.
 • Persoonlijke, op maat gemaakte begeleiding naar spiritueel empowerment en management, via neurosemantiek en meta coaching principes.
 • Blijvende hulpmiddelen op onze website waarmee je thuis individueel aan de slag kunt, we bieden ook aan om in groepjes te werken , het dynamisme van een groep kan heel aanstekelijk en inspirerend werken, je treft lotgenoten of mensen met eenzelfde visie, deze groepjes leren samen hun krachten te herontdekken, hun individualisme en hun eigen talenten.
Advertentie
%d bloggers liken dit: