Wie is Phuro! ?

 

Welkom bij  “PHURO !” Coaching !

Laat ik me even voorstellen, ik ben Wiena Robert en Phuro is mijn geesteskind, ik ben een prille veertiger met heel wat levenservaring en een jarenlange interesse in de menselijke psyche. Ik ben vooral begaan met het welzijn van de wereld en al zijn bewoners. Ik zie jullie namelijk het liefst allemaal gelukkig !

Daarom is Coaching mijn dada, mijn passie, mijn roeping, mijn ding !

 

Wat betekent de naam “PHURO” en waar komt het vandaan ?

PHURO, is een complete mantra die Sri Haidakhan Babaji een guru uit India aan zijn leerlingen heeft gegeven. De mantra betekent : “Wees geïnspireerd !”

PHURO moedigt ons bewustzijn aan : “Word wakker ! Ga ervoor !”

In welke situatie je je ook bevindt, blijf vastberaden doorgaan !

Denk niet dat je altijd in duisternis zult blijven ! Zoals een bloem altijd de weg vindt uit de duisternis en groeit naar het licht, zo zal ook jij tot volle wasdom komen en jouw licht uitstralen naar deze wereld !

Wees geïnspireerd door het NU en focus op de Godheid binnenin je.

12111915_1195435977140400_9107053730589604886_n

 

Ruim 20 jaar is de universele boodschap van Babaji zijnde : waarheid, eenvoud, liefde en dienstbaarheid aan anderen de rode draad doorheen mijn leven.

Je hoeft hiervoor niet naar de top van de Himalaya te reizen en gaan mediteren in een grot. Hoe kunnen we deze boodschap vertalen in ons alledaags bestaan, hier en nu, te midden van alle uitdagingen ?

Eenvoudig : focus op het vinden van je ware zelf, wees volledig geconcentreerd, vastberaden om jouw doel te bereiken ! Vastberaden om anderen te inspireren !

Wij  zenden onafgebroken vibraties en energie uit door de woorden die we gebruiken, door de gedachten  die in ons hoofd spoken en door een pallet aan emoties waarmee we deze overvloedig spijzen.

Om echt vooruit te kunnen gaan dienen we bij onszelf te onderzoeken welke vibratie wijzelf uitzenden, welke energie wijzelf de wereld insturen.

Jouw geest is voortdurend bezig met denken, met het scheppen van problemen , het piekeren om wat er nog staat te gebeuren of met te mijmeren om het verleden.

Als je je bewust bent van jouw negatieve gedachten en gevoelens is dat al de eerste stap in de goede richting, maar hoe verander je gedachten ? Want die negatieve gedachten zijn net als koekjes, je neemt er één maar voor je het weet heb je het hele pak leeg !

We krijgen ook te maken met aanvallen van buitenaf : mensen die van jou verwachten dat je zus en zo reageert of dit en dat doet….er wordt voortdurend aan jou geduwd en getrokken.

Het gevolg kennen we : we voelen ons op een bepaald moment “leeg”, zonder energie. We zijn het spoor bijster, weten niet meer wat we willen of wie we zijn, komen in rare situaties terecht en vragen ons af hoe het zover is gekomen ?

 

11951333_1181692118514786_4432206891637172274_n

Belangrijkste troeven als coach :

Een authentieke en pure coach die iedereen de oprechte aandacht en respect schenkt die ze verdienen, een coach die weet dat hun cliënten heel wat in hun mars hebben !

Een holistische, spirituele coach, dynamisch en enthousiast die als doel heeft het beste in mensen naar boven te brengen op alle gebieden in hun leven !

Een empathische coach die het leven omarmt en steeds denkt in mogelijkheden, verandering en evolutie.

Een diplomatische coach die een geboren mediator en bruggenbouwer is, gericht op verzoening en samenwerking van verschillende partijen, geen zwart-wit denker !

Een liefdevolle coach met hoge waarden en standaarden die humaniteit en ethiek, dienstbaarheid aan anderen, liefde voor elkaar, samenwerking als het nieuwe paradigma ziet.

Een non conformistische coach die niet terugschrikt om nieuwe dingen uit te proberen en zijn cliënt op een aangename manier weet te verrassen en in actie te krijgen !

 

Advertentie

2 gedachten over “Wie is Phuro! ?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: