E-coaching

Je hoeft vandaag niemand meer onder ogen te komen zonder make up ! Je hoeft niet van jouw drukke schema af te wijken ! Je kan na de douche meteen in pyjama de zetel induiken, je hoeft de deur niet meer uit !

Wil je verandering in jouw leven zonder het al te veel op stelten te zetten, dan kan je altijd opteren voor e-coaching !

De voordelen van e-coaching !

We weten dat de stap zetten naar een coach moeilijk kan zijn, zeker als het om persoonlijk contact gaat. We weten ook dat veel mensen niet gemakkelijk hun diepste gevoelens uiten…

Ben je een sociale kluns, kom je niet vaak uit jouw cocon, ben je hooggevoelig ? Je hoeft jou niet onnodig bloot te geven terwijl je nerveus aan jouw jas friemelt. Je kan het thuis lekker knus en gezellig maken.

Je kan bij e-coaching in alle rust over jouw antwoorden nadenken en reflecteren. Er is geen tijdsdruk !

Een deel van het bewustmakingsproces en het loslaten van emoties kan al gebeuren door het van je af te schrijven. Het kan heel therapeutisch werken !

“Wat zei ze nu ook alweer vorige keer ?” In al jouw nervositeit, ben je al de helft vergeten van wat de coach vorige keer zei. Je hoeft jou deze keer geen zorgen te maken dat je iets belangrijks bent vergeten. Alles staat geschreven en je kan het nog eens rustig gaan herlezen achteraf !

De taak van de coach

De coach kijkt er regelmatig op toe of je vooruitgang boekt. Via mail kan de coach jou regelmatig stimuleren en checken of je nog “on track” bent, of de motivatie er nog is en de zin om de huistaken te maken 🙂

Ervaar je een noodsituatie dan kan er gechat, gebeld of geskypt worden. Je staat in rechtstreeks contact met de coach ! Gemakkelijk, snel en efficiënt !

De coach is er even als noodlijn of hulplijn maar leert jou vooral om zelf de balans in jouw leven te herstellen !

woman-writing-journal-bed

Hoe werkt Phuro e-coaching ?

Jij contacteert me via mail of telefoon en je schetst in het kort jouw situatie of probleem en waarom je Phuro wenst in te schakelen.

De coach licht jou in of zij jou kan helpen en stuurt jou een persoonlijke vragenlijst door.

Als jouw probleem niet tot het vakgebied van de coach behoort of zij ziet iemand die meer geschikt is om jou verder te helpen dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht en worden doorverwezen.

Als je besluit om met Phuro in zee te gaan, vul jij de vragenlijst in en stuur je deze ondertekend terug door naar de coach. Je voldoet het tarief zoals afgesproken (volgens tijdsduur en grootte van het project) op de rekening van Phuro.

Op basis van jouw antwoorden bezorgt de coach een persoonlijk stappenplan en er worden op regelmatige momenten inzichten, vragen tot zelfreflectie, taken en oefeningen doorgegeven. (Max. 3 per week)

Ondertussen kan jij onbeperkt mailen. Ligt er iets op jouw maag ? Spuw het uit op mail. Schiet er jou iets belangrijks te binnen ? Pen het neer ! Vraag en je krijgt binnen de kortste keren antwoord.

Op het einde van de maand bezorg je me feedback over wat heeft gewerkt en wat niet. We overlopen jouw vooruitgang en ronden af met een tevredenheidsenquête !

Wil je meer informatie of wens je de tarieven te weten van Phuro e-coaching of Phuro personal coaching ?

Stuur een mailtje naar info@phuro.be of laat hieronder jouw reactie achter !

 

Advertentie
%d bloggers liken dit: