BALANS IN SPORT & LEVEN !

If it’s a bit quiet on the Phuro! Be inspired! blog : stay tuned ! We are in full preparation for next soccer season in our homebase ! Belgium & The Netherlands : From now on children & adults can all enjoy the Dutch blogposts on our new website BALANS IN SPORT & LEVEN !

Balans in sport en leven

“De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen rondom mij. Helemaal om zeep en het laatste oordeel kan niet ver meer zijn…”

Urbanus

De wereld uit balans

“De wereld is om zeep”, zingt Urbanus. Ik zou het anders formuleren : de wereld is uit balans, WIJ zijn uit balans. We leggen vaak onze focus op dingen die er niet toe doen en schuiven de verantwoordelijkheden van ons af of schuiven ze door naar elkaar.

Onze kinderen zijn uit balans. Onze kinderen verdrinken in een zee van illusies. Onze maatschappij leert hen om te focussen op de wereld rondom hen en om zich voortdurend af te meten aan anderen. Er is constant druk om te presteren, erbij te horen, gezien te worden of leuk gevonden te worden.

“1.202.040 Belgen slikten vorig jaar antidepressiva. Bijna 7,5 procent meer dan in 2015. Een hallucinant cijfer dat blijft stijgen. Meer en meer mensen…

View original post 657 woorden meer

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

3 gedachten over “BALANS IN SPORT & LEVEN !”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: