How to win friends

The How to Win Friends IQ Matrix summarizes the classic book “How to Win Friends and Influence People” written by Dale Carnegie. It helps to unlock ideas that will allow you to influence other people’s decisions, actions and behavior.

The article provides suggestions on how to influence people; pinpoints ways to make people like you, outlines techniques to win people over to your way of thinking, and much more. Read the full article : How to win friends and influence people

eee67a70d33ecefce445450bb6ba2313

Phuro! Be inspired!

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Eén gedachte over “How to win friends”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: