Alleen in een mensenmassa

Heb je soms dingen om jouw hoofd die je aan niemand durft te vertellen, of ervaar je iets waar je amper zelf mee overweg kunt ? Heb je het gevoel dat je hier met niemand over kunt praten of denk je dat je er volledig alleen voor staat ?

Vooraleer je jezelf voor gek verklaard, heb je er al eens aan gedacht of je misschien niet in een ontwakingsproces zit ? Lees even de onderstaande lijst met “symptomen”. Ik ben ervan overtuigd dat je heel veel herkenbare dingen gaat tegenkomen. Lees zeker door tot het einde want ik heb misschien een oplossing voor jou…

 

Hier gaan we :

Je zit in een emotionele rollercoaster  : je krijgt vaak huilbuien of je ervaart gevoelens van ongemak en irritatie. Je kan ook plots heel veel energie hebben en spontaan beginnen lachen. Andere keren voel je je vredig ook al gebeuren er rondom jou rare dingen. Je hebt het gevoel dat alles op zijn plaats valt of alles goed komt.

Oude vetes komen boven , je komt mensen tegen waarmee je nog niet “klaar” bent, deze mensen (of een variant hiervan) lijken ineens terug op te duiken in jouw leven. Je herinnert je ook dingen uit jouw kindertijd die je leek vergeten te zijn.

Het lijkt alsof er iets mis is met jouw zintuigen : Bij momenten kun je wazig zien. Je kan glimmende lichtjes opmerken of wit licht zien in de uithoeken van jouw ogen, je hebt een andere perceptie van kleuren, je ziet soms lijnen of andere geometrische figuren. Je hebt een afkeer voor harde geluiden, of je kan juist heel subtiele tonen horen !

Jouw eetpatroon is veranderd. Je ervaart gewichtsverlies of gewichtstoename, je hebt plots voedingsintoleranties waardoor er ook veranderingen kunnen zijn in de huid (huiduitslag, eczeem, jeuk, irritatie). Ook smaken kunnen veranderen, je kan plots een afkeer hebben voor sommige voedingsmiddelen. Van bepaalde geuren wordt je vlugger misselijk.

Jouw slaappatroon is anders, je hebt meer behoefte aan rust of slaap. Je bent soms klaar wakker in het midden van de nacht of je wordt ’s nachts steeds op hetzelfde uur wakker.

Je wil je losmaken van de maatschappij, je hebt geen voldoening meer in je job, je wil je afscheiden of verwijderen van bepaalde personen die jouw energie naar beneden halen.

Je bent verward : zowel mentaal als emotioneel. Soms heb je het gevoel dat je gek wordt, je krijgt angstaanvallen met als gevolg versnelde ademhaling of hevige hartkloppingen. Je kan niet meer goed logisch nadenken, je vergeet veel, je krijgt een afkeer voor bepaalde (archaïsche) structuren, je kan jou niet gemakkelijk meer uitdrukken op de “normale” manieren, je voelt jou heel licht in jouw hoofd of je hebt een draaierig gevoel.

Je ervaart andere lichaamskwalen waardoor je het rustiger aan moet doen of je hebt een ongeluk meegemaakt of er is iets gebeurd dat je even letterlijk doet stilstaan.

Je kan ingrijpende gebeurtenissen meemaken : scheiding, plotse dood van iemand, ontslag,…

Je hebt het gevoel dat je veel creatiever bent, je hebt meer inspiratie en ideeën. Je krijgt meer interesse in de mooiere dingen des levens : natuur, kunst, muziek,…

Je bent meer sensitief, meer intuïtief. Je hebt het gevoel dat bepaalde informatie gewoon in je binnenstroomt. Je wordt geleid naar bepaalde boeken, mensen, films, plaatsen waar je jouw antwoorden vindt. Soms heb je het gevoel dat er iets groots staat te gebeuren.

Je kan bepaalde onzichtbare aanwezigheden “voelen”, je ziet terugkerende nummers en symbolen.

Je bent echt op zoek naar jouw levensdoel, jouw ware missie, je bent op zoek naar betekenis en zingeving, wat je in de maatschappij niet meer lijkt terug te vinden. Je sluit je vaker af voor anderen.

Misschien heb je al langer een gevoel dat je “anders” bent dan anderen, een gevoel dat je niet van deze wereld bent. Je voelt je vaak onbegrepen of je voelt dat je er alleen voor staat.

Je kan je vaak opgeladen voelen en op bepaalde plaatsen in jouw lichaam tintelingen voelen. Er zijn enorm veel fluctuaties in energie. Zelfs elektrische apparaten slaan tilt wanneer je in de buurt bent…

Herkenbaar ?

Wordt het geen tijd om jouw ware gevoelens eens te uiten of even in de aanwezigheid te zijn van mensen die jou begrijpen of hetzelfde meemaken ?

Ik heb voor jou de oplossing,  Ik ben namelijk op zoek naar mensen die hun ervaringen of hun ontwakingsverhaal durven te vertellen en te delen met anderen, zodat je gaat beseffen dat je niet alleen bent, dat je werkelijk gaat inzien dat ook anderen in hetzelfde schuitje zitten !

Zonder toeters en bellen, geen mega-event ! Het lijkt me leuk om in beperkte groep deze ervaringen eens met elkaar te delen, zie het als een knus samenzijn, een gezellig onderonsje !

Mocht je nog niet klaar zijn om jouw ervaringen te delen, dan mag je dit ook via mail doen, ik zorg dan wel dat het die avond anoniem aan bod komt.

Indien je graag op deze uitnodiging wil ingaan (of de uitdaging accepteert) dan kan je mij een mailtje sturen (info@phuro.be) met de melding dat je interesse hebt, zodat we deze plannen concreet kunnen maken. Vermoedelijk gaat ons “avondje uit” door in regio Dendermonde !

Tot binnenkort !

Phuro! Be inspired!

 

 

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

3 gedachten over “Alleen in een mensenmassa”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: