In balans met massage

De Aroma Touch™  techniek is een massagemethode om essentiële oliën aan te brengen op o.a. energielijnen en viscerale punten op rug, hoofd, handen en voeten. De behandeling is ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. De Aroma Touch techniek is zorgvuldig opgebouwd zodat de behandeling en de gebruikte oliën zorgen voor stressregulatie, vermindering van ontstekingsreacties, ondersteuning van het immuun systeem en homeostase. De oliën in combinatie met de massagetechnieken zorgen voor het in balans brengen van het sympatische en parasympatische zenuwstelsel.

aromatouch-1024x588

Gebruik van de oliën tijdens de massage :

 1. Stressmanagement, evenwicht en diepe ontspanning :
  • Balance: een aardende blend met een warm houtig aroma dat zorgt voor een gevoel van kalmte en welzijn. Balance bestaat uit Spruce (fijnspar), Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy, and Blue Chamomile.
  • Lavendel: al sinds duizenden jaren geliefd om het aroma en de geneeskracht. Lavendel heeft meer dan 200 geneeskrachtige bestanddelen en is o.a. rustgevend, ontspant spierspanning in het hoofd en de nek, verzacht huidirritaties en geeft een sneller herstel van de huid. Lavendel wordt ingezet bij het herstel van brandwonden.
 2. Versterking van het immuunsysteem :
  • Melaluca: ook wel bekend als tea tree. Melaluca heeft 90 verschillende bestanddelen en grenzeloze toepassingen. Melaluca heeft een zuiverende en herstellende werking op de huid, het versterkt het immuun syteem en beschermt tegen schadelijke invloeden vanuit de omgeving en invloeden door seizoensveranderingen.
  • On Guard: een beschermende blend met een uniek aroma en biedt een geurende, natuurlijke en effectief alternatief voor synthetische middelen die het immuunsysteem versterken. On Guard bestaat uit Wild Orange, Clove Bud, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary. On Guard is samengesteld om het immuunsysteem te versterken, het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en is veilig te gebruiken als een niet-giftig antiseptisch reinigingsmiddel en kan via verdamping de lucht zuiveren van ziektekiemen.
 3. Ontstekingsremmend :
  • Aromatouch: een massageblend die de therapeutische voordelen van verzachtende en ontspannende oliën combineert. Aromatouch bestaat uit Basil, Grapefruit, Cypres, Marjoram, Peppermint en Lavendel.
  • Deep Blue: een verzachtende blend voor stijve en gevoelige spieren en gewrichten. Deep Blue werkt direct en bestaat uit Wintergreen, Camphor, Peppermint, Blue Tansy, German Chamomile, Helichrysum en Osmanthus. Deep Blue vermindert pijn in spieren en gewrichten en bevorderd een gezonde bloedsomloop.
 4. Homeostase en zelfregulatie; het in evenwicht brengen van alle functies in het lichaam (zoals temperatuur, zuurgraad, bloeddruk en ademhaling) en het vermogen van het lichaam dit evenwicht te behouden ondanks omgevingsinvloeden :
  • Wild Orange: koud geperst van de schil laat de wilde sinaasappel een citrusachtig aroma vrij dat energie en speelse vrijheid geeft. Niet voor niets een zeer geliefde olie en vooral bij kinderen. Wild Orange heeft sterke reinigende en zuiverende eigenschappen, het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en weersveranderingen, het bevordert de werking van het immuunsysteem, geeft energie, centreert, verheft de stemming en is helend voor lichaam en geest.

                   Pepermunt: een van de meest verkochte essentiële olie wegens de ontelbare                        gezondheidsvoordelen. Pepermunt stimuleert de gezondheid van luchtwegen,                    mond, keel en slokdarm, het kalmeert de onrustige maag.

De massage bevat dus vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Deze heerlijk geurende en ontspannende massage duurt ongeveer 40 minuten. Kostprijs is 45 euro.

Maak een afspraak voor een helende massage : info@phuro.be of 0478/07.33.93

Meer informatie over de Doterra producten vind je terug op doterra.com !

 

 

 

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: