Good vibes

Jouw volledig bestaan…alle materie, alle leven, al jouw ervaringen – alles dankt zijn bestaan in deze fysieke wereld aan frequentie. Werkelijk alles is energie die op een bepaalde frequentie vibreert.

Je kunt niets ervaren op deze planeet zonder het aan te trekken door…vibratie. Iedere emotie, inclusief liefde en haat straalt een bepaalde vibratie uit.

Gezondheid heeft een frequentie. Ziekte heeft een frequentie. Ieder orgaan heeft zijn eigen frequentie alsook jouw hele lichaam dat zijn eigen frequentie uitzendt.

Ons hart is de belangrijkste energiecentrale in ons lichaam, het heeft een elektromagnetisch veld dat op energetische wijze signalen uitzendt naar mensen, dieren en planten in onze directe omgeving en ver daarbuiten. We zijn ons hiervan niet altijd bewust, maar we worden vaak beïnvloed door de stemming en de gevoelens van anderen. We kunnen het o.a. voelen aan de ‘sfeer’ als we ergens binnenkomen. We beïnvloeden elkaar wederzijds. Dieren voelen bijvoorbeeld gemakkelijk aan of je bang bent of niet.

10981998_10206562011149869_8581470948585475073_n

Voor andere interessante weetjes zie artikel van Paul Bols, gepubliceerd in Werking van het Hart :  curieuze feiten van het hart

De bekende wetenschapper Nikola Tesla zei ooit : “Als je de geheimen van het universum wil ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie. Onze gedachten en emoties zijn ook energie die op een bepaalde frequentie vibreren en zo beïnvloeden ze ons elektromagnetisch veld. Het is eigenlijk een manier van communiceren die niet gezien wordt maar wel gevoeld, tenzij we leren iemands aura te “lezen”, dan kunnen we dat veld opmerken als diverse kleuren die zich in en rondom ons bevinden.

Een “energetische” oefening dient om onze energie te “transformeren” of om onze eigen energie te beschermen. Dit is dus geen hocus pocus : het gaat om visualisaties, waarbij we onze gedachten, woorden en emoties gaan betrekken, met de intentie ons elektromagnetisch veld te beïnvloeden.

Geluid is vibratie, muziek kan dus ook gebruikt worden om jou in een bepaalde stemming te brengen. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk “feel good” muziek beluistert of liedjes met een tekst die inspirerend is want woorden zijn ook vibraties !

fkufyjg-930x3601-720x340

De frequentie waarop je normaal gezien muziek beluistert is A=440 Hz, ik converteer mijn muziek naar A=432 Hz, je hoort het verschil misschien maar heel subtiel toch gaan we de muziek anders ervaren. Bij 440 Hz lijkt muziek ons meer op een mentaal niveau binnen te dringen, bij 432 Hz gaan we de muziek meer “voelen“. We gaan ons spontaan beter voelen !

Studies tonen aan dat bij 440HZ de pitch niet harmonieus is en dat deze angsten en agressies kan vergroten, het zou een negatief effect hebben op het menselijk gedrag en bewustzijn.

432hz vibreert met de gouden ratio of PHI, (Love is Φ, Power of the heart) waardoor onze atomen en DNA beginnen te resoneren in harmonie met de spiraalvormige patronen in de natuur, ons gevoel van verbondenheid met de natuur wordt vergroot ! 432 Hz klinkt niet alleen mooier en harmonieus in de oren, maar wordt ook gevoeld in het hart.

Je bent meester van jouw eigen energie en daardoor ben je in staat om alles te controleren : alles dat je bent, alles dat je doet, alles dat je ervaart.

Wanneer je de frequentie van jouw wezen voldoende verandert, kan het niet anders dan dat je in mum van tijd fysieke manifestaties ziet van deze verandering in jouw realiteit.

Jouw fysieke realiteit is enkel de reflectie van jouw ziel, jouw identiteit of jouw idee van jezelf.

Verander jouw geloofssystemen, emoties en gedachtepatronen om het leven te leiden dat je echt verlangt want door deze filters neem je jouw realiteit waar, een realiteit waarvan je lang dacht dat deze vast en onveranderlijk was.

Phuro! Be inspired!

Wiena

 

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: