Kies jouw frequentie !

Als deze wereld een illusie is, is wakker worden uit deze droom dan wel mogelijk ? Kan je uit de matrix ontsnappen ?Het hangt ervan af hoeveel weerstand je hebt tegen verandering. Het hangt ervan af hoeveel betekenis of controle je hebt gegeven aan de wereld rondom jou. Opnieuw plaats nemen in de bestuurdersstoel van je eigen leven, heeft vaak een paradigma shift nodig !

Deze shift (van zien is geloven naar geloven is zien) kan echt nu, onmiddellijk gebeuren, als je het tenminste toelaat ! Het kan als een herinnering komen dat je altijd al controle had over je leven en voor sommigen kan het als een waar visioen komen, een openbaring ! Plots hadden deze mensen het door en zagen ze de schoonheid en grootsheid van dit universum en werden zij als het ware “instant vrolijke scheppers !”

Voor sommigen onder ons die nog steeds twijfels hebben of ze hun gedachten en geloofssystemen moeten veranderen : je kan naar gelijk welke realiteit “hoppen” als je maar jouw staat van zijn aanpast. (Jouw staat van zijn kan je omschrijven als de som van jouw gedachten + emoties = gevoelens op dat moment, ik noem het ook wel ons “energetisch signatuur” ) Het betekent dus dat je eerst jouw vibratie (gevoel) aanpast van jouw wezen (identiteit) vooraleer jouw verlangen zich kan materialiseren !

Weet dat jouw onbewuste geest een gigantische processor is, waar je bewust en onbewust allerlei data kan in plaatsen. Weet dat wat je gelooft (jouw herhaaldelijke gedachten en emoties) je op een unieke frequentie laat vibreren, en dat deze frequentie de “matching” hologrammen zoekt en aantrekt om zich in jouw realiteit te manifesteren !

Zou je dan niet wat graag bepaalde gedachten en geloofssystemen laten varen om een realiteit naar jouw voorkeur te creëren ? Zou je dan niet iets vaker besluiten om gewoon gelukkig te zijn, te glimlachen en dankbaar te zijn voor jouw leven ? Zou je dan niet vaker NU leven in plaats van te piekeren over het verleden of te hunkeren naar beter in de toekomst ?

Een radio hoeft het radioprogramma dat nu afspeelt niet te maken, de radio selecteert de juiste frequentie en kan het programma dan pas ontvangen. De radio selecteert uit alle andere mogelijke programma’s die NU worden uitgezonden. Het maakt zichzelf een ideale ontvanger door zich op het kanaal af te stemmen van jouw voorkeur !

Je kan jezelf een perfecte antenne maken voor de realiteit die JIJ wenst. Tune in ! Kies de frequentie van jouw voorkeur door de visie, emoties en acties te matchen met dat wat jij wil !

Als je passioneel bent over iets dat je wil en je steekt er veel liefde in, wanneer je het gevoel hebt dat de tijd stopt en je in flow bent, dan ben je in de zone, in de vortex, dan geef je de juiste vibratie aan het universum en zal je meer synchroniciteit naar jou toetrekken en makkelijker jouw doel bereiken !

Als je voelt: “ik kan dit niet opbrengen” of je wordt absoluut niet vrolijk of opgewonden van iets, als je nog steeds piekert, twijfels en angsten hebt over jouw dromen en verlangens, doe dan eerst een beetje research bij jezelf. Het betekent dat je waarschijnlijk veel meer aandacht besteedt aan wat je juist NIET wil of aan alles dat zou kunnen misgaan, zo situaties naar je toetrekkend waardoor je nog meer van jouw koers gaat afwijken !

Je kan je voorbereiden op falen of op succes maar weet dat je steeds krijgt waarop je je hebt voorbereid ! Een vibratie van angst zal steeds die dingen naar jou toetrekken die jou nog meer angst inboezemen !

Onthoud dat de wereld rondom jou enkel een reflectie is van wat je in jouw diepste kern gelooft. Waar je op focust of aandacht op richt, zal je bevestigd zien in jouw realiteit. Onthoud dat je op ieder moment kan “intunen” op de frequentie van jouw keuze en kan beslissen welk lied er wordt gespeeld !

Phuro! Be inspired!

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: