Sloop de muur rond jouw hart

Je hoeft jouw gedachten niet allemaal grondig te onderzoeken om problemen op te lossen, dat zou leiden tot overdenken en jou te veel gefocust houden op het probleem in plaats van op de oplossing.

Als je bij jezelf kan opmerken hoe je je voelt over het probleem en het gevoel kan loslaten onmiddellijk ter plaatse dan zou het kerngeloof dat hiermee gepaard gaat spontaan beginnen op te lossen. Wanneer je de emotionele lading die het probleem met zich meebrengt loslaat, wanneer je jouw lichaam van dat gewicht verlost, van die pijn verlicht, dan snijd je als het ware een koord door tussen jou en het probleem.

“Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.”

Carl Jung

Jouw onbewuste verstopt vaak pijnlijke emoties, deze komen dan vast te zitten in jouw lichaam, meestal op de plaats of het orgaan waar je pijn hebt! Als je een bekrompen, angstig of zwaar gevoel hebt ; als je helemaal niet meer tot rust kan komen, of niet meer weet hoe “ontspannen zijn” werkelijk voelt, zou het kunnen zijn dat jouw onbewuste een “muur” heeft gebouwd (een soort verdedigingssysteem) rond jouw hart, en geloof me : het kan hierin heel creatief zijn !

Het kan uit éénder welk materiaal zijn gemaakt  dat je je kan inbeelden of waar je een voorkeur voor hebt : hout, steen, vuur, rotsen ! Mijn hartmuur was een gigantische skyscraper uit hulst ! In de Middeleeuwen werd deze stekelige plant gebruikt om iedere toegang tot het kasteel te blokkeren !

thumbnail-c5d3b317b4fe9bac19e90d303b8cf60e

Die oude vastzittende emoties loslaten kan pijnlijk lijken, maar wat veel pijnlijker is, is jou eraan vastklampen, wat veel pijnlijker is, is jouw weerstand tegen het loslaten.

Je kan rechtstreeks vragen aan jouw onbewuste of je verstopte emoties hebt. Als je al heel intuïtief bent, kan je gewoon rustig innerlijk een vraag stellen en wachten tot het antwoord in je opkomt, als dit niet het geval is dan kan ik je een eenvoudige spiertest en de emotie code tabel van Dr. Bradley Nelson aanraden (schrijver van The Emotion Code). Ik heb de chart vertaald, je kan de nederlandse vertaling op aanvraag bekomen op info@phuro.be !

Dr. Nelson werkt met een kinesiologische test (spiertest) die al een ruime tijd wordt gebruikt in mental coaching en ook in de alternatieve geneeskunde. Ons lichaam heeft een geheugen, omdat vroegere ervaringen geregistreerd worden door de neuronen en de cellen van de weefsels, zenuwen en spieren. Via zo’n spiertest communiceer je met het bewustzijn van je lichaam, en heb je toegang tot zijn geheugen. Het spreekt rechtstreeks het lichaam aan zonder beïnvloed te worden door ons ego, die werkelijk alles in vraag stelt, die de eeuwige twijfelaar is. Onze onbewuste geest (bewustzijn van je lichaam) die eigenlijk één grote database is, weet het antwoord, je kan het volledig vertrouwen !

Een positief statement, de waarheid of een congruente boodschap zal het lichaam voorwaarts doen buigen bij een balanstest of sterk doen reageren bij een armtest of zelftest. (JA antwoord) Een negatief statement, een leugen of incongruente boodschap zal het lichaam achterwaarts doen buigen bij een balanstest of zwak reageren bij een armtest of zelftest. (NEE antwoord)

Jouw intentie is een krachtige vorm van gedachten energie. Het is mogelijk om vastzittende emoties los te laten met de kracht van jouw intentie alleen. De intentie en de beslissing om de vastzittende emoties los te laten NU is werkelijk het belangrijkste deel !

Magneten VERGROTEN letterlijk de kracht van jouw intentie, dus ze zijn een handig hulpmiddel om de klus te klaren ! Er zijn inmiddels goede en krachtige lichaamsmagneten op de markt die bij massage worden gebruikt, of om bepaalde lichaamsklachten lokaal te verminderen.

Op de magnetische strip van een kredietkaart staan een heleboel gegevens, wanneer je deze te dicht bij een magneet houdt, verwijdert deze mogelijk alle gegevens van de kaart en wordt de kaart onbruikbaar. Een vastzittende emotie loslaten door middel van jouw intentie en de lichaamsmagneet is vergelijkbaar met het verwijderen van de gegevens van de bankkaart. Ze zijn in één keer voorgoed verdwenen !

Wanneer je negatieve emoties ervaart, grijp dan jouw kans om deze los te laten zodat er ruimte vrijkomt om jou te focussen op wat je wil en op wat jou vreugde brengt ! Het kan jou wat tijd kosten om de muur rond jouw hart af te breken, misschien negeer je al lange tijd de signalen die jouw lichaam jou geeft en negeer je die vervelende emoties. Maar uren of dagen nadat je een emotie hebt losgelaten kan je plots herinnerd worden aan een situatie, plaats of persoon die achter de pijn zat en waar je nu bewust kunt naar kijken, zonder angst !

De zware steen is verwijderd en de ballon kan nu terug opstijgen ! De emotie is bewust herkend en verwijderd in plaats van te zijn opgeslagen als ziekte of pijn in jouw lichaam. Jouw geest zal terug vredig zijn !

Phuro! Be inspired!

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: