Visualisaties met het infinity symbool

Het infinity of oneindigheidssymbool

Het middelpunt staat symbool voor de bron van Liefde, het oneindige, God, het nulpunt. Het middelpunt is neutraal, absoluut ! In dit punt is alles één. De loop representeert de twee polariserende tegengestelden, materie en anti materie, de parallelle natuur van alles in ons universum. De externe loop is altijd in beweging : expansie en contractie, in- en uitademen, licht en donker, het zijn elkaars tegenpolen, in het middelpunt balanceren ze elkaar uit !

Deze visualisaties zijn geschikt als je iets naar jou wil toe trekken, een nieuw huis, een partner, een job, of als je een bepaald resultaat wil. Als je een examen moet afleggen of voordat je op sollicitatie gaat, voordat je een operatie ondergaat,…Je kan het ook gebruiken als je positieve energie naar iets of iemand anders wil sturen !

Deze visualisaties zijn krachtig als je ze vaak herhaalt, ideale momenten zijn ’s ochtends voor je jouw dag begint en ’s avonds voor je gaat slapen. Een tiental minuten per visualisatie is voldoende.

 

Iets of iemand in het licht houden

Begin met drie maal diep in- en uitademen voordat je de oefening begint. Blijf je op jouw ademhaling concentreren tot je een comfortabel ritme hebt gevonden voor jezelf.

Haal je de persoon of het object dat je in het licht wil houden voor de geest en maak jouw intenties voor deze persoon of object bekend.

Concentreer je op positieve emoties en het eindresultaat : zie vooral de persoon en de situatie zoals je ze wil zien (geslaagd, gezond, rijk, gelukkig,…)

Stel je het oneindigheidssymbool voor met jou in één lus van de cirkel en de persoon of object dat je in het licht wil houden in de andere helft van de cirkel. Sluit jouw ogen en cirkel het licht vanuit het middelpunt rond jezelf en dan rond de andere persoon zo terug naar het middelpunt.

Blijf het licht rond jezelf en het object of persoon cirkelen via het middelpunt. (zoals op de foto hierboven) Beeld je in dat het licht rond jou en de persoon alle kleuren heeft van de regenboog, het middelpunt is een helder stralend wit licht, het is het punt van eindeloze mogelijkheden, van mirakels en magie ! Telkens je het middelpunt bent gepasseerd, wordt er meer stralend wit licht in jullie cirkels gebracht.

Stop nu even in het middelpunt, in de cirkel van licht waar geen gedachten zijn, blijf even stil voor je verder gaat.

Sluit jouw oefening af met een dank je wel aan het universum ! It is done !

Derde oog visualisatie

Let zoals bij de vorige oefening op jouw ademhaling, intentie en emoties !

Beeld je de infinity lus voor in jouw hoofd, met het middelpunt op jouw derde oog chakra. Projecteer jouw intentie in het midden van de lus, stel je daar de situatie of persoon voor zoals je wenst dat het is.

Cirkel van links naar rechts in jouw hoofd en neem soms even de tijd om stil te staan bij je derde oog, dat je volledig vult met stralend licht, dit is de plaats waar je komt rusten, de plek zonder gedachten. Ga dan verder.

Sluit jouw oefening af met een dank je wel aan het universum ! It is done !

cute-infinity-quote-1-picture-quote-1

 

Hartchakra visualisatie

Let zoals bij de vorige oefeningen op jouw ademhaling, intenties en emoties !

Beeld je de lus nu in met jouw hart als het middelpunt. Breng de lus boven jouw hoofd en via het hart terug naar beneden rond jouw voeten. Breng een idee in de loop of lus naar boven en ga via je hart naar jouw voeten.

Het idee spruit voort uit geest, en manifesteert zich via het hart terug naar de aarde. Houd deze liefdes lus in beweging, neem af en toe halt bij het hart om de krachtige lichtenergie in het midden van jouw hart te voelen.

infinity-heart-78296681

 

Sluit jouw oefening af met een dank je wel aan het universum !

It is done ! Two become one !

aa7fd0e834efb71bf89fdef445f90512--bff

 

Phuro! Be inspired!

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

6 gedachten over “Visualisaties met het infinity symbool”

 1. Excellent items from you, man. I’ve take into account your stuff
  previous to and you’re simply extremely fantastic. I actually like what you’ve acquired right here, certainly like what
  you are stating and the way in which you assert it.
  You make it entertaining and you still care for to stay it wise.
  I can’t wait to read far more from you. This is really a great
  web site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: