Is uw bedrijf klaar voor een happiness manager ?

In deze huidige tijd ligt uw focus misschien niet persoonlijk op het welzijn van uw medewerkers. U heeft immers andere katten te geselen : bedrijfsvisie, korte en lange termijnplanning, marketing, verkoopresultaten…U blijft vaak lang op kantoor, tot uw bedrijf in slaapmodus valt. U hoopt op z’n allerminst dat morgenochtend die “bedrijvigheid” terugkeert !

Toch is er wel degelijk een probleem met het ziekteverzuim onder de actieve bevolkingsgroep. Statistieken tonen nog steeds een groei aan van langdurig zieken door stress, vermoeidheid, burn-out en depressie. Ook door verandering in privésituaties zoals echtscheiding, ziekte, dood of zelfs geboorte ondervinden werknemers moeilijkheden om de draad weer op te pikken en zich teug aan te passen aan het bedrijfsleven. En dan de puur werk gerelateerde afwezigheden die volgen na een gebrek aan motivatie, slechte prestatie, uitbrander,…soms met als gevolg het ontslag van een goede werknemer die wat minder zelfzeker is en die enkel een duwtje in de rug nodig had ?

Naast u, de leiding, en uw product of service wordt de geest van uw bedrijf ook meebepaald door de individuele spelers erin en hoe zij gemotiveerd zijn, geïnspireerd zijn om het beste van zichzelf te geven. U heeft graag de juiste mensen op de juiste plek, mensen waarvan u weet dat ze verantwoordelijkheid nemen, waarvan u weet dat ze de juiste capaciteiten hebben en die resultaten weten neer te zetten. U waardeert mensen die tegen een stootje kunnen, die niet meteen emotioneel uit hun lood te slaan zijn.

Waarom het welzijn van uw medewerkers niet overlaten aan iemand die meteen de signalen opmerkt wanneer ze uit balans zijn ? Misschien kunt u dat “wat u op het puntje van uw stoel doet zitten” of dat “waarvan u huivert” overlaten aan een happiness manager ? Een happiness manager is iemand die steeds een luisterend oor biedt, er is voor een losse babbel, peptalk, motivatiegesprek maar die steeds tussen de lijntjes leest en weet wanneer ze “BS” hoort.

Waarom niet de hulp inschakelen van iemand die van inspiratie naar transformatie coacht, mensen leert focussen op een growth mindset, reverse engineering toepast en die weet dat “gelukkige medewerkers” een katapult zijn voor exponentiële groei voor uw bedrijf !

Bel of mail ons nu voor een kennismakend gesprek !

info@phuro.be – +32478/07.33.93

Phuro! Be inspired!

Wiena Robert

De Happiness manager

 

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: