Het is volledig aan jou !

woman-reflection-water

Wat je uitzendt, krijg je terug. Het is zo simpel als dat ! Onthoud dat wat je terugkrijgt, niets anders is dan een weerspiegeling. Jij bent de primaire oorzaak ! Er is niets dat jou controleert.

Niets kan jou controleren, niets heeft macht over jou ! Alleen door jouw toestemming, kan je beïnvloed worden door wat een ander jou aanbiedt, zij het nu positief of negatief.             Alleen door jouw toestemming, of het nu bewust of onbewust is, kan je iets gelijkend ervaren dat een ander kiest te ervaren.

Dus denk eraan : het is volledig aan jou, het is in jouw handen. Jij bent een volledig autonoom functionerend wezen !

“Bashar”

Phuro! Be inspired!

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: