Nu niet !

Nu niet. Wanneer dan wel ?
Stel jij steeds dingen uit die je wil doen of die je denkt die je moet doen ?
Ontbreekt het jou aan inspiratie of richting ?
Ben je ooit super gemotiveerd begonnen aan een uitdaging om dan achteraf vast te stellen dat je alle interesse onderweg verloor en het project op de lange baan schoof ?

Dan kan jouw weerstand voor verandering de kop op steken, dan heb je wellicht onbewuste overtuigingen die – als je ze niet juist aanpakt – jou volledig kunnen immobiliseren.
En dan stoot je natuurlijk vaak de dingen af die je wenst doordat je er onbewust weerstand tegen biedt.

Aan de ene kant wil je dat geluk of succes wel maar je vraagt je af “Ben ik het wel waard, ben ik wel goed genoeg, is het wel weggelegd voor mij ?”
Er zijn een heleboel redenen die je zelf verzint om toch maar goed te praten waarom je niet aan iets begint.

12549003_1250746854942645_4123370009305524995_n

Aan de andere kant van het pendulum vind je dan weer de dingen die je niet wil, maar waar je voortdurend jouw aandacht op vestigt. Hoe vaak vertel je een negatief verhaal over jezelf tegen anderen ? Hoe vaak vertel je over jouw kwaaltjes of jouw ziekte ? Hoe vaak zet je in de verf hoe eenzaam je bent ? Je zoekt in de ander bevestiging dat wat je over jezelf vertelt waar is !

In de onwetendheid dat door de aandacht die je aan jouw “problemen” schenkt, je ze enkel maar versterkt en niet oplost, roep je krachtig naar het universum : geef me meer van dit alles ! Terwijl je er kost van kost vanaf wil…

Onze weerstand laten we even gemakkelijk los als onze emoties. Eens je alle betekenis die je aan een situatie hebt toegekend hebt afgestript, ligt de weg wijd open om jouw doel te bereiken.
En heb je hier hulp bij nodig, dan vraag je het gewoon!

Phuro! Be inspired!

Foto : Mary Michelle Scott

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: