Focus op jezelf!

14079893_1418495904834405_2669188777515969553_n

De gelukkigste koppels begrijpen dat hun geluk niet afhankelijk is van de ander. Zij beweren niet dat geluk zich in de ander bevindt. Zij gebruiken elkaar en hun relatie voor persoonlijke groei.
Geluk is niet te vinden buiten jezelf. Er is niemand die je kan geven wat je werkelijk zoekt. Niet jouw partner, niet jouw kind, niet jouw familie, niet jouw vriend.
Geluk komt automatisch als je de focus legt op jezelf, en wat jijzelf belangrijk vindt niet uit het oog verliest.
Als je zoekt naar de persoon die jouw leven kan veranderen, neem dan een kijkje in de spiegel en vraag jezelf af : hoe kan ik vandaag de beste versie zijn van mezelf, wat wil ik vandaag of misschien de rest van mijn leven gaan doen ?
Wees eerlijk tegen jezelf, wat is het dat je wil ? DOE HET ! GA ER ACHTERAAN !

Phuro! Be inspired!

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: