Take a leap of faith

 

Soms moet je gewoon denken : “Alles komt goed” en die sprong van vertrouwen maken.

Wonderlijke dingen gebeuren wanneer je een positieve betekenis geeft aan een situatie ook al lijkt die op het eerste zicht negatief.

Ben je klaar om jouw realiteit te zien transformeren vlak voor jouw neus ? Ik daag je uit om het volgende te proberen, echt het lijkt wel magie !

Zeg tegen jezelf : OK, ik weet dat dit absoluut verschrikkelijk lijkt maar weet je wat, ik trek het mij niet aan, ik ga nu gewoon BESLISSEN dat dit SCHITTEREND is ! (Ook al kan ik er mij absoluut NIETS GOEDS bij voorstellen !)

Ik ga niet hopen dat het goed is, ik ga niet bidden dat het goed komt, ik ga gewoon BESLISSEN dat het schitterend IS en IK WEET dat ik gauw zal ontdekken wat er zo schitterend aan is !

De eerste keer dat je dit zult zien werken, zal je verstomd staan !

Phuro! Be inspired!

Advertentie

Auteur: Wiena

Be inspired ! Wiena Robert, mental coach & life coach, Belgium. Topics : Mental strength, emotional detachment, personal growth & transformation, spiritual development & awakening. Website EN : www.phuro.be Op de site BALANS IN SPORT EN LEVEN sta ik jullie als mental coach & life coach met raad en daad bij en werken we aan jullie mentale kracht, emotionele weerbaarheid en persoonlijke groei ! Jullie vinden er heel wat interessante artikels, tips en weetjes, checklisten en dossiers terug. Website NL : https://balansinsportenleven.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: